Hoedemaekers Verzekeringen Hasselt Mijn tweede jeugd

onbezorgd genieten van mijn pensioen

Mijn tweede jeugd

Wat vroeger wat oneerbiedig iemands 'oude dag' heette, is nu een bijzonder actieve en aangename levensfase. Een tweede jeugd, maar nu inclusief wijsheid en levenservaring.

Met pensioen gaan opent vandaag dan ook meer perspectieven dan ooit. Je pensioenspaarplan levert eindelijk tastbaar resultaat, je groepsverzekering wordt uitgekeerd en eventueel erf je ook nog een stuk. Allemaal financiële ademruimte die je naar eigen goeddunken kunt omzetten in extra levenskwaliteit.

Maar hoe ga je daar dan het verstandigst mee om? Maak je dan eindelijk toch die droomreis of geef je eerst je keuken of badkamer ook een tweede jeugd? Of investeer je alvast in een appartement of serviceflat dicht bij de stad?

Hoedemaekers heeft ruime ervaring met dit soort vragen en is graag jouw klankbord. Kom dus gerust eens praten. Geheel vrijblijvend.

Zonder zorgen de wereld zien

REIZEN

Zonder zorgen de wereld zien

Het aanbod aan kwalitatieve reizen voor gepensioneerden groeit als kool. Of je nu individueel reist of in groep, alles wordt perfect voor jou geregeld.

Hoedemaekers doet hetzelfde met je reisverzekeringen. Kom die dus gerust even met ons overlopen.

Zodat zelfs een onverhoopte hospitalisatie in het buitenland of repatriëring naar België perfect zijn afgedekt. En jij helemaal zonder zorgen de wereld kan zien.

Auto, e-bike of mobilhome?

mobiliteit

Auto, e-bike of mobilhome?

In contact blijven met anderen is essentieel. En daarin is je mobiliteit een bepalende factor.

Laat ons daarom eens kijken naar je autoverzekering. Zodat je zeker bent van de beste dekking tegen de beste prijs. En als dat al zo is, bevestigen we dat graag. We zijn immers familiale adviseurs, geen gladde verkopers.

TIP

Overweeg je de aankoop van een e-bike of mobilhome, vraag ons dan naar de DVV-polis die we je daarvoor kunnen aanbieden. Die is werkelijk uniek in de markt.

Verstandig omgaan met geld

financien

Verstandig omgaan met geld

Wie met pensioen gaat heeft gemiddeld geen grote investeringen in het vooruitzicht. De eigen woning is afbetaald en de kinderen zijn de deur uit.

En toch komen er net op dat moment vaak extra financiële middelen vrij. Je pensioenspaarrekening bijvoorbeeld, of een groepsverzekering die wordt uitgekeerd. Of een erfenis die valt.

Maar hoe ga je daar dan het best mee om? Daarin adviseren we je graag. Op basis van jaren ervaring.

Schenken of wachten op de erfenis?

successieplanning

Schenken of wachten op de erfenis?

Veel mensen weten het niet, maar voor een bancaire schenking hoef je helemaal niet naar de notaris. Daar kunnen wij je perfect in begeleiden.

En zo zijn er nog wel een aantal dingen die we graag met je delen, en die jou en je nabestaanden flink wat kunnen besparen of opleveren.

Want niemand heeft het eeuwige leven. Dus waarom niet tijdig werk maken van een optimale successieplanning. Zodat wie jou het meest dierbaar is, ook effectief krijgt wat je hem of haar van harte gunt.