Hoedemaekers Verzekeringen Hasselt Mijn jeugdjaren

jong maar niet onbezonnen

Verzeker jezelf van een zorgeloze jeugd én toekomst

Wie er middenin zit beseft het vaak niet, maar je jeugd is de meest zorgeloze tijd van je leven. Je toekomst én de wereld wachten om door jou veroverd te worden. Alles kan. Zorgen zijn voor morgen. Of voor watjes.

Bij Hoedemaekers vertellen we je graag hoe je ook echt onbezorgd van je jeugd kan genieten. Met praktische antwoorden op al je vragen. De acute en die over de toekomst. Want die begint vandaag.

Voor elke verzekering zoeken we voor jou een oplossing op maat tegen de beste prijs. Ons bevoorrecht partnership met DVV Verzekeringen is daarbij een sterke troef, maar we gaan voor jou altijd op zoek naar de best mogelijke oplossing tegen de meest marktconforme prijs.

Mijn (eerste?) auto

veilig de weg op

Mijn (eerste?) auto

Hoedemaekers garandeert de meest voordelige en correcte autoverzekering voor jongeren.

Als je ouders al klant bij ons zijn of op het punt staan om dat te worden, kunnen we een voordeligere autoverzekering op jouw eigen naam aanbieden. 

Zo kan je vanaf dag 1 gerust de baan op. Correct verzekerd aan een gunstige bonusmalusgraad.


Een lagere bonusmalusgraad verzekert je op dat moment een gunstig tarief voor je eerste autoverzekering op je eigen naam en bescherming tegen ongevallen in fout.

Mijn vleugels uitslaan

nestverlater

Mijn vleugels uitslaan

Met 'Cocoon Start van DVV Verzekeringen' bieden we een compleet pakket verzekeringen voor nestverlaters. Denk aan een woning-, diefstal- en familiale verzekering. Maar ook aan extra’s als schade aan je tablet en rechtsbijstand bij een huurgeschil.

Maar kom eens praten over jouw persoonlijke wensen en noden. We vinden gegarandeerd een verzekering die daar perfect op aansluit.

En omdat we weten dat je al kosten genoeg hebt, doen we je de eerste zes maanden graag cadeau. Als in: GRATIS.

Mijn eerste loon

werken voor nu of later?

Mijn eerste loon

Je staat pas volwaardig op je eigen benen als je ook voor je eigen levensonderhoud instaat. De basis daarvan is je loon.

Maar hoe besteed je dat best? Hoeveel geld heb je nodig en hoeveel spaar je best? En hoe spaar je met het beste rendement?

Je pensioen is nog lichtjaren verwijderd, maar een kleine inspanning nu, levert je een stevige appel voor de dorst. Ja, zelfs voor jouw grote dorst.

Maar dat is zeker niet de enige optie. Kom daarom gerust eens praten. Het verplicht je tot niets. En als je uiteindelijk niet bij ons zou blijven, heb je alvast een pak waardevol advies op zak.

Mijn eigen warme nest

een woning kopen

Mijn eigen warme nest

Het is zo ver! Of toch bijna: je eigen appartement of woning. Een vaste stek die al snel je vertrouwde warme nest zal zijn.

Spannend, dat is het zeker. Want hoe weet je of je wel de juiste beslissing neemt? En of je wel het voordeligste krediet te pakken hebt? En of je goed verzekerd bent?

Op al die vragen krijg je bij Hoedemaekers een correct en genuanceerd antwoord. Want liever dan je snelsnel het scherpste tarief op korte termijn te geven, begeleiden we je graag op lange termijn. Met raad en daad. Op basis van jarenlange ervaring. Ook met onze eigen kinderen. We weten dus echt wel wat best voor je is.