Hoedemaekers Verzekeringen Hasselt Mijn gezin

DE toekomst van wie me het meest dierbaar is

Mijn gezin weet zich goed verzekerd

Niets kan tippen aan de geborgenheid van een hecht gezin. Hoe het ook is samengesteld. De authentieke nestwarmte die maakt dat je een huis je thuis gaat noemen is onvervangbaar. En bepalend voor de rest van je leven.

Geen wonder dus dat we ons gezin maximaal willen beschermen.

Als familiebedrijf kent Hoedemaekers de waarde en het belang van het gezin als geen ander. We vertellen we je daarom graag hoe we onze eigen gezinnen verzekeren tegen kleine of minder kleine tegenslagen. Met praktische antwoorden op al je vragen.

Voor elke verzekering zoeken we voor jou een oplossing op maat tegen de beste prijs. Ons bevoorrecht partnership met DVV Verzekeringen is daarbij een sterke troef, maar we gaan voor jou altijd op zoek naar de best mogelijke oplossing tegen de meest marktconforme prijs.

Je gezinswoning financieren en verzekeren

mijn vrijheid

Financiële zekerheid op elk moment

Niemand weet wat de toekomst brengt, maar toch kan je jezelf beschermen tegen financiële tegenslag.

Zowel bij langdurige ziekte als bij overlijden van je partner waarborgen we jouw inkomen.

Een degelijke verzekering tegen onverwacht inkomensverlies voorkomt immers dat pech je hele leven op de helling zet.

Met pensioensparen en lange termijn sparen verzeker je dan weer je financiële onafhankelijkheid voor de toekomst met een fiscaal voordeel op korte termijn.

Fiets, bromfiets, auto en andere voertuigen

mobiliteit

Fiets, bromfiets, auto en andere voertuigen

Je mobiliteit is een belangrijk aspect van je levenskwaliteit. Die wil je dan ook te allen tijde perfect verzekerd weten. Zodat je ondanks eventuele pech met je fiets, e-bike, plooifiets, bromfiets, auto, motor of ander voertuig, nooit lang aan de kant moet staan.

Samen met jou werken we daarom graag een verzekeringsplan op maat uit. Op basis van jouw persoonlijke situatie en jouw specifieke wensen en noden.

Van kindersparen tot hospitalisatieverzekering

mijn gezin

Van kindersparen tot hospitalisatieverzekering

Er zijn tal van mogelijkheden om de toekomst van wie je het meest dierbaar is, te verzekeren. De gezinspolis of familiale verzekering is daar ongetwijfeld de bekendste van. Maar we bespreken met jou ook graag de voordelen van bijvoorbeeld een hospitalisatieverzekering. 

Met een babyrekening of kinderspaarrekening kan je dan weer een stevig appeltje kweken voor de latere dorst van je kinderen of kleinkinderen. Helemaal volgens jouw voorkeuren. 


Zo verzekeren we de toekomst van uw gezin

Geen twee gezinssituaties zijn gelijk. Geen twee gezinnen hebben daarom dezelfde wensen en noden op het vlak van verzekeringen, financieel advies of begeleiding. De verzekeringsformules die we hierboven aanhalen zijn bovendien maar een kleine greep uit het enorme aanbod dat beschikbaar is op de markt.

In nauw overleg selecteren we daaruit die verzekeringspolissen die u de beste bescherming bieden. Vanzelfsprekend tegen de beste voorwaarden. Zo verzekeren we bij Hoedemaekers de toekomst van uw gezin.