Waarom Hoedemaekers?

jouw toekomstverzekeraar

Jouw toekomst staat bij Hoedemaekers centraal. Want hoe goed we ons verleden ook zouden kennen, het zegt niets over de jaren die komen. Daarom gaan we graag met jou op pad. Van je eerste tot je tweede jeugd. En gedurende het rijkgevulde leven daar tussenin. Pro-actief of op vraag, maar altijd discreet op de achtergrond.

Onze grootste sterkte? Luisteren. Om op basis van jouw persoonlijk verhaal onze expertise op het vlak van verzekeren, sparen, kredietbemiddeling, ondernemen en vrije tijd met je te kunnen delen. Zodat jij op elk moment je toekomst met een gerust gemoed tegemoet kan kijken. Want die is bij Hoedemaekers veilig verzekerd.

Professioneel

Professionaliteit spreekt voor zich. Net als kwaliteit. Wellicht daarom dat beide termen vaak hol gebruikt worden.

Niet zo bij Hoedemaekers. Dat bewijst onze trackrecord. Met een zeer hoge klantentevredenheid en een uitzonderlijk lange klantentrouw. Het één heeft ongetwijfeld met het ander te maken.

Flexibel

Wij zijn er voor jou, niet omgekeerd. Daarom staan we iedere werkdag van 8 tot 20 uur voor je klaar.

Op afspraak, dat wel. Want flexibel zijn is niet gelijk aan ‘op elk moment alles kunnen laten vallen’. Of 'draaien met de wind'. Als we met jou in bespreking zijn, heb jij 100% onze aandacht. Onverdeeld.

Betrokken

Als verzekeraar en financieel adviseur leggen we een flink stuk van je weg samen met je af.

Je toekomst verzekeren vraagt nu eenmaal een visie en aanpak op lange termijn. En inleving en persoonlijke betrokkenheid. Want hoe beter we jou, je gezin, je onderneming en je omgeving kennen, hoe beter we je kunnen adviseren.

Ervaren

We gaan hier niet beweren dat we alles al zijn tegengekomen, maar met meer dan 60 gecumuleerde jaren op de teller, zal er toch niet veel zijn dat we nog niet hebben meegemaakt.

Bovendien scholen we onszelf continu bij, want ook onze sector verandert razendsnel. Met die combinatie van ervaring en actuele kennis garanderen we jou een goed verzekerde toekomst.

Pro-actief

Om jou als ondernemer maximaal te ontzorgen werken we pro-actief.

Door wijzigingen in je onderneming op regelmatige tijdstippen te monitoren, voorkomen we dat je over- of onderverzekerd bent. Dat je met andere woorden te veel zou betalen aan premies, of te weinig zou ontvangen bij een eventuele uitkering. In beide gevallen ben jij de winnaar.

Dynamisch team

We zetten onzelf nooit op de eerste plaats. Die is voor jou. Vandaar ook dat we ons team hier pas als laatste argument aanhalen:

Drie toekomstverzekeraars met passie voor het vak en met meer dan een generatie ervaring. En die de 'levenslange' relatie met 99% van hun klanten als grootste compliment beschouwen. Dat geeft ons de voldoening en de energie om er iedere dag weer in te vliegen. Ook voor jou.