Welkom bij Hoedemaekers, uw toekomstverzekeraar

08/01/2021

Beste klant,

Een nieuwe slogan, een nieuwe uitdaging om samen met onze bevoorrechte partner DVV Verzekeringen uw toekomst te verzekeren.

Een nieuwe slogan, … een nieuwe look. We hebben je vertrouwde kantoor een nieuwe uitstraling gegeven, een functioneel en warm geheel gemaakt om samen met jou rustig te kunnen praten over wat voor jou belangrijk is. Kom gerust eens kijken, wij zijn er alvast best fier op!

Een nieuwe slogan, een nieuwe look, … een nieuw gezicht. Charlie Remience heeft zich binnen je vertrouwde team ingewerkt en is helemaal gereed om al je vragen te beantwoorden en samen naar een oplossing te zoeken, een oplossing die het best bij jou past, want maatwerk leveren, dat is ons credo.

Een nieuwe slogan, een nieuwe look, een nieuw gezicht… een nieuwe website. We zijn er in geslaagd om een frisse website te ontwikkelen.

Een nieuwe slogan, een nieuwe look, een nieuw gezicht, een nieuwe website… vernieuwde flexibiliteit. Wij willen tijd voor je vrijmaken, elke dag van 8 uur tot 20 uur… maar dan wel graag op afspraak! Loop je liever even binnen tijdens de ‘open deur’, dan kan dat: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10 tot 12 uur. Ook dinsdag- en donderdagnamiddag werken we met ‘open deur’ van 14 tot 16 uur.

Een nieuwe slogan, een nieuwe look, een nieuw gezicht, een nieuwe website, nieuwe openingsuren…en toch de vertrouwde omgeving met bekend gezicht  Wim Hoedemaekers, weet dat je op ons kan rekenen om een antwoord te vinden op al je zorgen.

Altijd welkom bij Hoedemaekers… jouw toekomstverzekeraar!